Wij zijn open 24 uur per dag, 7 dagen per week

HR glas Papendrecht

Paul Blanken
Paul Blanken
2023-11-23
Voortaan niet meer zoeken als er een ruitje kapot is en je direct een andere wilt plaatsen? Dorst maakt het waar! Een ouderwetse service voor een schappelijk prijs. Super bedankt, ik zal jullie aanbevelen binnen mijn netwerk.
remon de vuijst
remon de vuijst
2023-11-20
Super vriendelijk , goed geholpen met de maten echt een aanrader!
Teun De Jong
Teun De Jong
2023-11-13
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met een driftige kleuter in de buurt! Twee uur na het eerste contact stond een monteur van Dorst Glasservice voor de deur om het kapotte raampje te repareren. Vakkundig, sociaal capabel en proactief in het geven van advies zijn termen die op zijn werk van toepassing waren. Bij een volgend ongelukje gaan wij zeker weer voor Dorst!
Marc Strohauer
Marc Strohauer
2023-11-02
Dorst Glasservice heeft bij ons oude ramen vervangen voor nieuwe. De mannen kwamen binnen en begonnen gelijk. Alles keurig netje gedemonteerd en alles afgevoerd. Nieuwe ramen snel en vakkundig geplaatst. En het kitwerk ziet er geweldig uit. Wij zijn zeer tevreden. Volgende keer als we weer wat hebben gaan we zeker weer naar Dorst.
Charles de Vrede
Charles de Vrede
2023-10-24
Voor het vervangen van een rookgas raam in huiskamerdeur heb ik even gebeld. Het glas was op voorraad, even via de mail de maten doorgegeven en het raam stond de volgende klaar om opgehaald te worden. Bij het afhalen bleken als extra service ook de randen geslepen te zijn, heel fijn voor deze amateur. Bedankt , dit is zeker een aanrader als u glas nodig heeft
Sigmond Martis
Sigmond Martis
2023-10-16
Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd
an bontenbal
an bontenbal
2023-10-04
Snelle service,nette reparatie,vriendelijk vakbekwaam personeel.

HR glas Papendrecht

Glas vervangen door dubbel glas is Besparen op uw stookkosten? Het wooncomfort in uw huis verbeteren? Kies voor dubbel glas. Dubbel glas (isolatieglas) zorgt ervoor dat het uw huis enorm helpt Glas vervangen Papendrecht te isoleren. Het glas bestaat namelijk uit twee glasbladen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Goede isolatie van uw woning zorgt er op zijn beurt voor meer comfort, een lagere energierekening en dat er een minimum aan warmte verloren gaat. HR glas Papendrecht.

Onze glasexperts komen graag bij u langs voor inmeten en advies! Zij plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ glas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat, HR glas Papendrecht.

Glas vervangen met garantie

Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Dorst Glasservice monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage. Binnen 30 minuten ter plaatse om uw glas te vervangen.

Bij vragen staat Dorst Glasservice u graag te woord. Wilt u toch nog meer informatie over HR glas Papendrecht of glas plaatsen, neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 088 070 75 00.
HR glas papendrecht

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glas vervangen door draadglas

  Draadglas, ook wel veiligheidsglas genoemd, biedt extra bescherming tegen inbraak of brand. In het glas zitten metalen draden. Deze zijn meestal aangebracht in een vierkant rasterpatroon. De draden in het glas dienen als wapening van het glas. Bij een breuk, houdt het draadraster de glasscherven bij elkaar. Wanneer het glas breekt kan het niet uiteenvallen, omdat de draden het glas bij elkaar houden. Dit zorgt ervoor dat het glas veiliger is, HR glas Papendrecht.

  Veiligheidsglas vertraagd een inbraak met maar liefst vijf minuten. Niet alleen schrikt u mogelijk inbrekers hiermee af, maar maakt u meteen duidelijk dat u werk heeft gemaakt van de inbraakpreventie. Daarbovenop is het ook brandvertragend.

  Wilt u meer bescherming in de omgeving van Papendrecht en wilt u zo snel mogelijk uw glas vervangen door draadglas? Bel voor gratis advies direct met onze glaszetter en wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep.

  HR glas Papendrecht helpt u graag verder.
  Openingstijden
  Maandag
  07:30 - 16:30
  Dinsdag
  07:30 - 16:30
  Woensdag
  07:30 - 16:30
  Donderdag
  07:30 - 16:30
  Vrijdag
  07:30 - 16:30
  Zaterdag
  Gesloten
  Zondag
  Gesloten
  Dekkingsgebied
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  Copyright
  ©2024
  Ontwikkeld door
  Swartwebdesign B.V.