Wij zijn open 24 uur per dag, 7 dagen per week

Glasreparatie Papendrecht

Paul Blanken
Paul Blanken
2023-11-23
Voortaan niet meer zoeken als er een ruitje kapot is en je direct een andere wilt plaatsen? Dorst maakt het waar! Een ouderwetse service voor een schappelijk prijs. Super bedankt, ik zal jullie aanbevelen binnen mijn netwerk.
remon de vuijst
remon de vuijst
2023-11-20
Super vriendelijk , goed geholpen met de maten echt een aanrader!
Teun De Jong
Teun De Jong
2023-11-13
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met een driftige kleuter in de buurt! Twee uur na het eerste contact stond een monteur van Dorst Glasservice voor de deur om het kapotte raampje te repareren. Vakkundig, sociaal capabel en proactief in het geven van advies zijn termen die op zijn werk van toepassing waren. Bij een volgend ongelukje gaan wij zeker weer voor Dorst!
Marc Strohauer
Marc Strohauer
2023-11-02
Dorst Glasservice heeft bij ons oude ramen vervangen voor nieuwe. De mannen kwamen binnen en begonnen gelijk. Alles keurig netje gedemonteerd en alles afgevoerd. Nieuwe ramen snel en vakkundig geplaatst. En het kitwerk ziet er geweldig uit. Wij zijn zeer tevreden. Volgende keer als we weer wat hebben gaan we zeker weer naar Dorst.
Charles de Vrede
Charles de Vrede
2023-10-24
Voor het vervangen van een rookgas raam in huiskamerdeur heb ik even gebeld. Het glas was op voorraad, even via de mail de maten doorgegeven en het raam stond de volgende klaar om opgehaald te worden. Bij het afhalen bleken als extra service ook de randen geslepen te zijn, heel fijn voor deze amateur. Bedankt , dit is zeker een aanrader als u glas nodig heeft
Sigmond Martis
Sigmond Martis
2023-10-16
Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd
an bontenbal
an bontenbal
2023-10-04
Snelle service,nette reparatie,vriendelijk vakbekwaam personeel.

Glasreparatie Papendrecht

Wij bieden altijd een noodoplossing bij glas- en inbraakschade Heeft u glasschade? Uw glasschade is onze zorg. Neem bij glasschade direct contact met Dorst Glasservice op en wij komen meteen langs om de schade te herstellen, Glasreparatie Papendrecht.

U krijgt kwaliteit voor een glasscherpe prijs. Of het nu gaat om een gebroken ruit door stormschade of er is een etalage gesneuveld door een inbraakpoging.

Wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Glasschade kan leiden tot veel gevaarlijke situaties.

Niet alleen zorgt het voor veel tocht in huis en kunt u zich bezeren aan het kapotte glas, maar het biedt inbrekers een kans om makkelijker uw huis binnen te dringen.

Het is daarom van belang dat er snel een ervaren glaszetter ter plaatse is om uw glasschade te repareren. Ook zorgen wij snel en vakkundig voor een nieuwe ruit of passende noodoplossing.
 • Enkelglas
 • Dubbelglas/HR++glas
 • Voorzetglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen
Glasreparatie Papendrecht

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glasreparatie binnen 30 minuten

  De glaszetters van Dorst Glasservice staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Papendrecht direct beschikbaar voor u. Bel bij schade met telefoonnummer 088-0707500.

  U krijgt meteen één van onze specialisten aan de lijn die u enkele specifieke vragen stelt over de locatie van de schade, het type ruitschade, het soort glas, of u verzekerd bent en wat uw adresgegevens zijn.

  De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is, ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Binnen 30 minuten staan wij bij u op de stoep. Buiten kantooruren staat Dorst Glasservice uiteraard ook voor u klaar in geval van glasschade.

  Met onze 24/7 service is Dorst Glasservice 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Glasreparatie Papendrecht.

  Dé specialist in glasreparatie

  Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in glaswerkzaamheden. Zo zijn er in de afgelopen jaren vele woningen en bedrijfsruimtes door ons voorzien van isolerende beglazing. Glas blijft echter een kwetsbaar materiaal dat kan breken of beschadigen.

  Onze specialisten repareren alle soorten schade aan uw ramen. Denk aan het verwijderen van aanslag en krassen uit glas. Daarnaast herstellen wij ook sterretjes in uw ruit. Het glas is hierna weer even sterk als voor de beschadiging.

  Heeft u ruitschade of wilt u een raam vervangen? Dorst Glasservice zorgt ervoor dat de glasreparatie Papendrecht snel en vakkundig plaatsvindt. Wij komen naar u toe wanneer het u uitkomt! Op ieder moment van de dag zorgen wij voor glasherstel in Papendrecht en omgeving.

  Na het probleem opgelost te hebben, zorgen wij ook voor de afwikkeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij
  Openingstijden
  Maandag
  07:30 - 16:30
  Dinsdag
  07:30 - 16:30
  Woensdag
  07:30 - 16:30
  Donderdag
  07:30 - 16:30
  Vrijdag
  07:30 - 16:30
  Zaterdag
  Gesloten
  Zondag
  Gesloten
  Dekkingsgebied
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  Copyright
  ©2024
  Ontwikkeld door
  Swartwebdesign B.V.